Lördag..

Så, nu har ni kunnat läsa om min vecka i Europa och Halloweenpartyt igår. Idag har jag än så länge bara käkat frukost, packat upp resväskan och helt oväntat skypat en liten stund med min bästa vän Markus :D Den pojken saknas här i USA ska ni veta! Och så lagt in bilderna på datorn och skrivit lite i bloggen.

Nu ska jag gå ner och se om familjen är tillbaka med pumporna, i så fall ska jag hjälpa dem men annars åker jag nog en sväng till Emma. Senare idag blir det kanske att gå trick or treat med Julian eller så hänger jag med några av flickorna och hittar på något :)

love <3


Halloweenparty!


Gänget, dock inte alla..

Min andra Pink Lady- halva Patrizia :)

Rödluvan (Johanna) och En lövhög (Rebecca)

Patrizia och Lovisa

Dansas för fullt :) Gillar Lovisas rödbruna peruk som ser ut som hennes riktiga hår!

Pink Lady gjorde ett tappert försök i tävlingen..

Halloweenparty, d.v.s. 300 utklädda au pairer i en utsmyckad kyrka i USA. Det dansades en hel del, dock kom aldrig grease-låten trots att vi hade önskat den. Pink Lady gjorde även ett tappert försök och ställde upp i tävlingen för bästa kostym, men det gick inget vidare för mig och Patrizia.. Så av någon konstig andledning så försvann också alla heliumballonger, vet inte om det kan ha något att göra med Lovisa. Haha, roligt var det i alla fall!

love <3


Danmark

Resan började med flyg till London där vi övernattade en natt på Hilton-hotellet alldeles bredvid flygplatsen. Så tyvärr så fick jag ju inte se så mycket av London.. Sedan bestod veckan av;
- Firande av 50-årig bröllopsdag på Köpenhamns (lyxigaste hotell)
- Firande av Sandro´s mors 75-års dag
- Restaurangmat! Har aldrig ätit på restaurang så mycket som jag gjorde denna veckan med förrätt, varmrätt och dessert. Vi åt ute MINST en gång varje dag. Vissa dagar åt vi bara ute..
- Sverige och Malmö! Vi tog tåget över och strosade runt på onsdagen. Jag och Julian gick även till Stadsbiblioteket och kikde när de andra shoppade. 
- Turistade, vi kollade in det danska slottet.. 
- Jobb, såklart så har jag tagit hand om barnen när värdföräldrarna var på Opera o.s.v.

Och det bästa av allt, på tisdagen så kom Markus, Ida och Johanna ner till Köpenhamn!! :D <3 Hade en heldag med dem och det var SÅÅÅ kul! Ville inte att de skulle åka hem.. 


Bodde i en lägenhet i det femte huset som ni ser på den högra sidan..
Vi bodde jättefint och sjukt centralt!

Markus, jag och Johanna. Mästerfotografen är bästaste Ida!
Älskar dessa underbara människor så sjukt mycket! <3

De fick en liten present från Victoria Secret och Markus var lätt snyggast med den påsen ;)

Jag skickade även med en påse med lite presenter till syskonen, och tre böcker (på engelska!!) och fick lite presenter i utbyte av min kära familj <3

Som sagt, var ju i Sverige en dag och såg då Turning Torso..

Så turistade vi ju lite också..

love <3 
 


4 länder på mindre än 48 timmar..

.. måste vara något slags rekord?!

Köpenhamn, Malmö, London och Boston. Är i alla fall hemma nu, ska ta en liten tupplur innan det bär vidare till Emma och sedan Halloween-partyt.. Har inte en aning om hur jag ska orka, men det löser sig nog!

Ett blogginlägg om veckan kommer imorgon.

Men TACK till mor och far för mina saker som ni skickade med mina supersnälla vänner som kom hela vägen till Köpenhamn och träffade mig! :D

Hörs imorgon,

love <3


I´m leaving on a jet plane don´t know when I be back again..

.. actually I know. I´m gonna be back next week ;)

Jobbat hela dagen, hade ett kort break och åkte för att köpa ett telefonkort. Så hade de inte fått in det än, men de hade ringt och kollat så det skulle komma imorgon. Men det hjälper ju inte mig! Hade tur så Ida var online så skypade med henne nästan 30 minuter och checkade Danmarksresan. It´s gonna be perfect! :D

Dagen blev inte sämre av att jag fick veckans lön, och dessutom 50 dollar extra för tiden jag jobbade idag och igår. Nice!

Nu måste jag packa det sista, om det går ner i resväskan.. Det är ju frågan!

Ha det så bra nu allihopa, vi hörs om en vecka (åker nämligen 6.45 imorgon) och när jag är tillbaka lovar jag en uppdatering.

love <3

Förresten, Julia: Jag skickade ett mail eller rättare sagt två till dig.. Men prata med Ida, hon har telefonnummret och vet allt ;) Vore jätteskoj att träffa er! :D

frukost, dusch och om fem minuter mera jobb..

Skulle ringt Ida nu, eller Markus eller Johanna eller Evve. Någon utav de som kommer till Danmark. Men istället måste jag jobba. Så det blir till att ringa lite senare när jag får ett litet break som är längre än dessa få minuter. Men men, jag kommer ju få extrapengar efter denna veckan och det tackar vi ju inte nej till!

Hörs senare! 

love <3 

Tisdagen den 20 oktober 2009

Dagen har mest bestått av lek med en sjuk Julian som var hemma från skolan. Men bygga tåg och pussla ihop USA är ju inte fy skam det heller. Åkte även en sväng till mataffären, postkontoret, kemtvätten och leksaksaffären sedan behövde bilen tankas så då blev det ett besök på macken. Kommer jobba mer en 45 timmar denna veckan, vilket kommer betyda extrapengar, jippi på det!

På min lilla lediga tid började jag att packa och insåg även att min lilla resväska på hjul är FÖR liten.. Hum, kommer bli mycket handbagage! Åkte även och skulle köpa ett telefonkort (för att kunna ringa till Sverige) och då var ju dem såklart slut. Typiskt!

På kvällen blev det som vanligt Starbucks men kände att jag var alldeles för trött. Orkade inte prata och det är ganska ovanligt när det gäller mig.. Nu ska jag sova!

Natti natti, love <3


11.50 pm

Klockan är alldeles för mycket, borde nog sova.. Fast måste nog ta fram resväskan först.


Washington D.C.

Check! Nu stryks Washington från "listan".

Nästan hela fredagen tillbringades på bussen. Eller ja, det kändes som det. Det tog ju sin lilla tid, men med en massa filmer, godis och massa andra underbara au pair-vänner så gick det ju finfint! Blev tilldelade ett rum (jag bodde med Sandra, Oda, Emma, Linn och Simon) och eftersom klockan var rätt mycket när vi kom fram så gick vi bara en liten promenad innan sängen väntade.

Lördagen började med frukost följt av en guidad tur med bussen och stopp på olika platser. Tråkigt nog så bestod hela, jag skojar inte, HELA dagen av regn! Inte roligt alls. Men vi trotsade regnet och besökte alla platser som man måste se om man kommer hit. Ni kan ju kika på bilderna ;)

Efter turen blev det ett besök på National Air and Space Museum (för att bl.a. kolla in det första flygplanet) och ett besök på National Museum of Natural History (där bl.a. filmen "En natt på museet" spelades in") Så himla stora och fina museeum! Fanns många mer museeum som säkert var värda ett besök men vi tyckte att två räckte!
Det blev en tur upp på stan, men hittade inte så många affärer så vi begav oss tillbaka till hotellet där vi alla utom Simon, somnade! Vi vaknade efter en timma och begav oss ner för att åka med på kvällsturen. Då såg vi dessutom Iwo Jima Statue, en staty som föreställer män som reser en flagga. Och när vi åkte runt den så såg det verkligen ut som om de reste flaggan!

Blev avsläppta vid hotellet och började gå mot en restaurang. Hamnade i China Town på en Kina restaurang. Väl tillbaka på hotellet så bytte jag och Oda om, tog med oss Simon (de andra ville sova) och hängde med Rebecca och Johanna ut till en bar, Ultra bar. Tyvärr så är det ju 21 i detta landet så jag (19år), Oda (20år) och Simon (snart 20år) fick stora kryss på båda händerna medan Rebecca och Johanna fick band som visade att de kunde handla i baren. Gissa om man kände sig liten!

Söndag var tidig uppgång som gällde för mig, Oda och Emma som ville gå och kolla FBI-huset samt gå tillbaka till Vita Huset för att få kort på baksidan (när vi såg det på lördagen så fick vi inte gå ur bussen). När vi sedan står där så ser vi svartklädda män med vapen på ryggen på taket på Vita Huset samt massa bilar åka framför huset (innanför grindarna). Så plötsligt säger poliserna till alla att vi måste gå härifrån. Så troligtvis så kom Barack Obama hem eller något..? Vem vet?

Gick sedan tillbaka till hotellet, tog vårat pick och pack och satte oss på bussen. Väl på bussen lyckades vi få en utskällning av tyskarna som vi inte riktigt förstod..? Under helgen har jag dessutom förstått varför alla älskar norska språket. Det är ju så härligt, efter detta året kommer jag nog ha lärt mig minst lika mycket norska som engelska efter att umgås med Oda. Och hon kommer känna sig supersvensk efter att umgås så mycket med oss och stackars Simon som är tysk som fick tillbringa en hel helg med oss svenskar (+ Norge).

När vi sedan kommer hem så snöar det! Jiiihoo, första amerikanska snön. Tråkigt nog så är det inte tillräckligt kallt utan den smälter med en gång. Nepp nu kommer det lite bilder:

The White House

World War 2 Memorial & Lincoln Memorial (det vita huset i bakgrunden)

Varje stjärna symboliserar (tror det var) 1000 personer som dog i kriget.. Ni ser hur många stjärnor det är..
 
Korean War Veterans Memorial

Viktigt budskap..

Lincoln Memorial

Washington Monument var ju inte så stort ;)

Lincoln Memorial
Emma, Simon, jag, Oda, Sandra och Linn

Vietnam Veterans´ Memorial, väggen med alla namn...

Jag, Oda och Sandra framför United States Capitol

National Air and Space Museum

National Museum of Natural History. (Där filmen spelades in..)


The FBI Building

The White House från baksidan..

Ett litet urval av bilder från helgen..

love <3

Snart, snart åker jag..

Packar det sista för imorgon bär det av! Ska bli så himla kul, är taggad som as :) Vet inte riktigt vad som väntar, kanske träffar man Obama. Man vet ju aldrig. Washington D.C. blir det i alla fall! Får hålla tummarna också för att vädret är på våran sida. Några nissar snackar om regn, har inte en aning om var de har fått det ifrån..?

Annars har dagen bestått av jobb och en kort shoppingrunda. Var tvungen att köpa ett svart linne! Har också snorat en del idag, alltid lika trevligt! Men känns som att förkylningen börjar avta nu.

Aja nu måste jag fixa det sista innan det blir sängen. Hörs efter helgen :)

love <3


Jag har en groda i halsen..

Som man säger här. Tjock i halsen är vad jag säger. Är som sagt lite krasslig. Så idag löd jag min hostmums råd och käkade två (asäckliga) tabletter, lite c-vitamins pulver, några tuggtabletter och drack en himlans massa varmt te. Jag åker ju på fredag, då kan jag ju inte vara sjuk.

En lååång promenad hanns även med. Gick dock väldigt sakta (p.g.a. den lilla sjukan som beslagtagit min kropp) OCH för att jag ringde Sverige! Eller närmare bestämt Ida, som inte svarade och sedan Markus som inte heller svarade. Bra, för det var ju de två som behövde lite Danmarksinfo. Så ringde istället familjen Johansson. Tur att det finns en Maliin som rusar i en himlans fart och svarar. Så fick en trevlig pratstund mer Maliin och Terra!

Annars var dagen rätt lugn. Eftersom alla är lite halvsjuka så gjorde vi inte för mycket. Åkte (inte på arbetstid dock) och köpte tredje Twilight-boken och en liten miniguide om Washington. Så gjorde jag och Emma ett försök nu på kvällen att hitta Halloween-kostymer. Finns så sjukt mycket! Inhandlade ändå snyggaste "Pink-Lady"-jackan. Kan ni gissa vad jag ska vara eller? Bild kommer komma ;)

love <3


Snacka om tur

Skrev det förra inlägget igår kväll, men så helt plötsligt så försvann allt och jag var frånkopplad från internet. Kul, tänkte jag eftersom jag hade skrivit om hela helgen och kände inte för att göra om det.. Frågade Sandro på morgonen vad som hade hänt och han kom på att han hade stängt av något (vet inte riktigt vad) men så att det inte gick att koppla upp mig på internet i alla fall. Vi fixade det och när jag hade jobbat klart och käkat frukost så gick jag upp och kollade och hade sådan tur att inlägget fanns kvar, jippi!

Men nu blir det duschen, sedan om 1,5h börjar jag jobba igen. Ska med Suzanne och hämta hennes bil (vilket betyder att hon inte kommer behöva låna min bil mer!), så ska jag handla mat och sedan vid tre beger vi oss mot Svenska Skolan. Kommer komma hem, äta och sedan blir det Starbucks för att snacka lite skit :)

love <3


Mount-home :)

Ska jag börja där jag slutade..? Fick min första dag med hemlängtan i fredags efter att ha pratat med familjen. Var dock inte alls så hemskt som jag fruktat. Berättade för min hostmum som kramade mig och sa att det var helt normalt. Jag hade nu förväntat mig att vara ett vrak i åtminstonde, hela helgen men hallå!? Framåt kvällen då vi anlänt till Vermont och vi satt och spelade kort så var hemlängtan som bortblåst!! Ja va vad det jag sa?; NJUTA!! ;)

Lördagen kom och jag och barnen var själva på förmiddagen. När Suzanne och Sandro kom tillbaka tog jag en promenad och insåg att hösten är här! Gud så fint det var :) Kallt i luften och torrt på marken, inte alls så som jag tänker mig hösten; regn och rusk. Sedan begav vi oss iväg mot den lilla staden som för tillfället är övertagen av turisterna som kommer hit under oktober för att kolla på "hösten". Ingenstans i USA är träden och allt så fint under hösten som här.. Famlijen skulle träffa några vänner på Billings Farm men Fia ville inte med så vi strosade runt i staden istället, kikade i de små affärerna och trängdes med turisterna och drack varm-choklad på ett litet "kaffeställe". Kvällen bestod av soppa och tacos samt kortspel :)

Söndagen var min lediga dag, men eftersom Krista skulle jobba så beslöt jag mig för att hänga på familjen. Men först skulle jag ringa Terra!! <3 Gud vad roligt det var att prata med henne. Synd bara att samtalet fick ett så otippat slut. Men men.. Denna dagen åkte vi alla till Farmen där de hade lite "höstpyssel" för sig. Fia fick mig att ställa upp i en barnsligt rolig lek då man skulle äta ett äpple som hängde ner i ett snöre från ett träd utan att använda händerna! Det gick väl sådär.. Riktigt mysigt med alla "lekar" m.m. där i det härliga höstvädret var det i alla fall! På kvällen skulle vi käka ute men när Suzanne ringde för att boka bord så hade alla turister redan hunnit först, allt var fullt! Så istället blev det pasta, pesto och bacon fast jag och Sandro slängde ihop köttfärssås till oss vilket var supergott!

Måndagen vaknade vi alla upp och kände oss lite halvsjuka. Fia hade smittat oss alla med sin förkylning. Förmiddagen var lugn, kollade lite film och målade. Ingen av barnen orkade gå ut och jag hade ingen större lust heller för min hals var inte riktigt på topp. Vi åkte hem och var åter i Newton vid fyra- halv fem tiden. Bar in packningen innan vi åkte till en Tai-restaurang. Bad om att få min mat mild, men tror att det blev lite fel. Både min och Sandro´s var rätt starka. Smaskigt var det trots allt och jag tror nog att den starka maten var bra för halsen, det känns mycket bättre nu!  

Läste även ut min bok i helgen så nu måste jag ut och köpa nästa i serien. Måste även kolla halloween-kostym och fixa lite annat.. Känns som att det är en fullspäckad vecka framför mig och jag som vill ha tid att ringa hem till Sverige! Vill prata klart med Terra och har även flera andra jag känner att jag skulle vilja prata med. Men framför allt, så vill jag prata med Markus!!


Sååå fint :)

Det härliga höstvädret och vårat hus som ser ganska litet ut.. Från andra sidan så ser man att det faktiskt är tre våningar, inte "bara" två som det ser ut som från denna sidan..

Vi bor som sagt vad uppe på toppen av en kulle. Fast hela landskapet är "kulligt"..

Julian kastar majspåsar i pumpan.

Fia som var bäst på "leken" :)

Jag gav mig som sagt vad också in i leken, och ni ser ju hur bra det går!

Julian. Jaa, han fuskar väl lite :)

Hade en så härlig helg tillsammans med min värdfamilj så jag är nästan lite chockad. Hoppas att alla helger jag tillbringar med familjen (kommer väl typ bara bli dem   


Jag ångrar inget.

Har precis avslutat en timmas samtal hem till min familj <3 Känner mig lite skakig, tårarna började t.o.m. rinna när jag pratade med mammsen. Känner för första gången hur långt ifrån dem jag är. Måste bero på att det var första gången mamma var hemma när jag ringde + att jag dessutom fick prata med pappa, Ida och Jon. Så det blev ett samtal med nästan hela familjen..

Men det var värt det, haha. Måste ju sakna dem nångång. Konstigt bara att det skulle dröja typ sju veckor..? Men de finns ju kvar, och jag kommer ju hem om 11 månader :P Och detta året kommer aldrig att gå att göra om så jag tänker fortsätta som innan och NJUTA. Det gäller att få ut allt av detta lilla året här borta..

Men nu har jag inte tid att sitta här mer. Måste packa för om ca en timmer drar jag!!
Hörs på måndag when I´m back from Vermont ;)

love <3


one more day..

Dagen har bestått av jobb, Zumba (riktigt kul pass, faktiskt!!), mera jobb som inkluderade hämta ungar, handla, leka, pynta lite inför Halloween och lämna värdmammans bil på verkstaden m.m. När jag slutade bar det av till Sandra och vi tog en liten runda. Trött som as dock!

love <3


Onödig information..?

Himlen sprack upp och solen tittade fram så jag snörade på mig dojjorna. Gick hela vägen till Newton Center, det tog ca 30 minuter. Gick ett litet varv och traskade tillbaka. Då var vädret inte längre på min sida och regnet öste ner, tur att paraplyet var med.

Tog en skål med soppa innan jag satte mig och sorterade alla bilder, nu ligger de i fina mappar på datorn! Blir betydligt lättare nu att "hitta" bland bilderna speciellt eftersom jag ska skriva ut kort för att börja med ett scrapbookalbum och det är ju roligt om bilderna/händelserna hamnar i rätt ordning..

Började jobba, så Julian och jag gick ut och plaskade i vattenpölarna (insåg då att jag måste köpa stövlar) och tog en cykeltur. Skjutsade min hostmum till stationen och åkte med Julian och hämtade Sofia. Sedan blev det kakbak, lek och middag. Sängen för Julian, och jag och Sofia gick för att prova hennes Halloweenkostym som kom på posten för en dag sedan. Upptäckte att den var alldeles för liten!! Inte bra det. Fick mig att inse att jag måste komma på vad jag ska vara, så har ni tips så är ni mer än välkomna att höra av er! :)

Jobbade till kl 10 pm istället för 9.15 som det var tänkt. Ja så såg min dag ut, en helt vanlig onsdag. Nu blir det sängen :)

love <3


Wednesday

Tisdagen gick i en rasandes fart. Började med jobb en timma och en kvart som vanligt, begav jag mig ut och sprang en runda för att sedan hoppa in i duschen. Käkade en smaskig frukost innan det blev lite shopping. Köpte ett par vinterstövlar (mycket snygga!), en tjockiströja och tro det eller ej men en vinterjacka! Där rök denna veckans lön :P Sedan hem för att jobba, och idag skulle jag med till Svenska Skolan. Slutade vid 8pm och då var det Starbucks som gällde så klart!

"Lärde" mig även något nytt idag när jag körde bilen och min hostmum åkte med. Jag växlar tydligen lite väl tidigt. Man ska tydligen inte växla förrän man är uppe i sisådär 4000 varv..MINST! Hum jag är ju inget proffs på bilar men låter det verkligen bra?!

Lyckades även vid ett annat tidigare tillfälle samma dag, få fem killar att stanna upp från arbetet. De höll på att göra om en trädgård och blockerade vägen så jag fick stanna innan bilen som var framför mig sakta kunde köra förbi och så även jag. När ena killen ser mig, skriker han något i stil med att det är en söt tjej i bilen, och alla andra killarna vänder sig om och kollar in mig och visslar. Japp tänker jag och får känna mig uttittad eftersom jag ändå inte kan köra fortare därifrån då jag har den andra bilen framför mig.. Så kom fram till att jag måste se otroligt snygg ut när jag kör bil, haha!

Idag har jag jobbat lite, smaskat i mig frukost och pratat med min hostmum en lång stund. Ska försöka sortera mina bilder på datorn och se om jag kan fixa det där virusskyddet som är knäppt. Sedan ska jag ge mig ut i regnet och gå en lång promenad tänkte jag. Så blir det jobb mellan 2-9.15 (skulle egentligen börjat tidigare men kommer göra det imorgon istället). 

Såg att jag hade mail från Jon som berättade att datorn hemma har kraschat så får hoppas att de kan fixa det. Så det bästa av allt, pappa har sålt min lillebil!! Gött :) 

Ska ge mig ut och köpa ett telefonkort någon dag också, tänkte att jag kunde ringa hem i helgen när jag är uppe i Vermont. Får se om jag lyckas..

love <3 


Traveling

Sofia: Tycker du om att flyga?
Jag: Aa varför inte, har aldrig tyckt att det varit jobbigt i alla fall. Fast så har ju inte jag rest så mycket...
Suzanne: Vilka länder har du varit i?
Jag: Haha, Malta och Spanien.
Sofia: (Spärrar upp ögonen och utbrister) Skojar du?!! Åh, lyckost dig.. Men vänta, har du inte varit i Danmark?..
Jag: Men Fia, jag behöver inte flyga för att komma till Danmark.. Du gillar inte att flyga va?
Suzanne: Men Sofia, tänk vilken tur du har, jag reste inte förrän, hum hur gammal var jag..? 22 tror jag. Du har ju jättetur som har släkt som du kan resa till..
Sofia: Aa just det.. Ne jag hatar att flyga!.. Men du flög hit, och så ska du flyga med oss till Danmark. Då blir det två gånger till!
Jag: Vilka länder har du varit i?
Sofia: Sverige, Danmark, London, Paris, Bahamas, Chicago...

Så här lät vårat samtal under middagen. En Fia som var jätteavundsjuk på mig för att jag inte har rest så mycket. Hum..,inte för jag vet om det är så mycket att vara avundsjuk på..? Sedan räknade hon ut att jag kommer vara på resande fot de kommande fyra veckorna! Nästa helg blir det Vermont, helgen efter Washington (JIPPI!!) och de två helgerna efter det i Danmark. Låter inte helt fel!

Idag hämtade de hönorna - GUD VAD SKÖNT säger jag bara. Har ju varit jag som tagit hand om dem på sista tiden :P

love <3

Sunday

Upp och hoppa på lördagen för då var det sista skoldagen som gällde. Genomförde min presentation (måste säga att det var den sämsta jag någonsin gjort, men kraven var ju inte alls höga om man säger så..) och fick mitt diplom som visar att jag har läst tre credits. Bra gjort! Hem för att jobba. Hade en supermysig kväll med barnen då föräldrarna var ute och käkade i Boston. Vi gjorde mat och bakade kakor som var underbart goda! Synd bara att det typ endast blev 12 stycken av en sats.. Julian somnade och jag och Fia kunde spela lite Skip-boo. När barnen sov och allt var klart satte jag mig och läste medan jag inväntade föräldrarna. De brukar alltid komma minst 20 minuter innan jag slutar för att vi ska kunna prata lite om dagen osv. Men klockan hann bli både 9 (då jag skulle slutat) och 10 innan föräldrarna kom 10.20 pm. De bad om ursäkt, de hade varit sena ifrån middagen och sedan fastnat i varenda rödljus. Som tur var gjorde det inget mer än att jag var svintrött (sov ju inte många timmar natten innan) men får hoppas att det inte upprepas, då kommer jag säga till!

Idag blev det sovmorgon, superskönt! Sedan blev det Boston med Sandra, Helene och Patrizia. Fick trängas nästan hela vägen på tunnelbanan eftersom det var Red Soxs match denna dag. Väl framme strosade vi mest runt, pratade och hade helt enkelt en trevlig dag i Boston. Upptäckte även att vi hade fel kläder på oss, på lördagen regnade det hela dagen och idag då vi trodde att det var lite höstväder så tittade solen fram och temperaturen passerade 20 grader. Fattar ni?! Det är oktober och vi kunde gå i linne! Knäppt.

Nu blir det sängen och ladda inför en ny vecka. Är ju inte långt kvar till Washington och Danmark :)

love <3 

 


P!INK

Så sjukt häftigt det var, WOW! :D

Boston Garden kokade, det var fullsatt och stämningen var på topp. The Ting Tings värmde upp publiken innan   P!NK äntrade scenen och vilken magi det var! Vilken show hon hade. Det var cirkus (trapetser m.m.), klädbyten, skämt mellan låtarna, sista låten så tog hon även ett bad (!) och mycket mer.. Jag och Emma hade ju turen att stå LÄNGST FRAM så vi hade verkligen första parkett. Jag lyckades dessutom hamna på storbildsskärmen OCH få min hand kramad av världsstjärnan. Haha det ni!

Var en toppenkväll som fick avslutas med nattamat från "walk-in"en på McDonalds innan vi hamnade åt fel håll på motorvägen. Upptäckte det med en gång (som tur var) så kom hem ändå, dock mycket glada och trötta :)


Jättestor arena!!

P!NK äntrar scenen :D




Som ni ser så tog hon sig ett litet dopp ;D

love <3
    


Great day!!

Som sagt en härlig dag. Kunde inte tro det när jag vaknade för var hur seg som helst då. Träffade Emma för att gå igenom presentationen som vi ska ha på sista lektionen på lördag men jag gäspade mest. Piggnade till när Julian och jag gick ut och lekte. Vi åkte på en sparkcykel runt,runt,runt. Hur kul som helst tyckte han! Som pricken över i:et så kom en brandbil åkandes förbi och jag sa "vinka Julian" vilket han gjorde och då satte de på sirenerna. Hihi det tyckte vi var skojsigt! Efter all lek och bus var vi tvungna att gå in och käka några äppelbåtar.

Nu ska jag skriva ett mail till TERRA!! :D <3 och sedan blir det Greys Anatomy..

Take care :) 

love <3


RSS 2.0