Tisdagsträff.

I tisdags var det en mycket bra dag! Då träffade jag nämligen Ida, Malin och Lovisa. Blev en liten au pair-återträff nästan och det var så skoj att träffa tjejerna igen och framför allt Lovisa som jag inte träffat sedan Boston. Synd att hon inte bor här så vi kan återuppta våra frukostar som vi hade en gång i veckan då vi träffades, käkade frukost, pratade och scrapade, det var mysigt!

Efter att jag hade träffat tjejerna mötte jag upp Julia och hennes arbetskollega, Andreas. Kul att träffa Julia och det det ska bli roligt att hon börjar jobba här snart. Vi satt och tjötade innan Andreas var tvungen att gå och när vi kommer ut upptäcker vi att hans cykel är borta. Så tydligen gäller det att ha dubbla lås här nere i Jönköping om man vill ha cykeln för sig själv.

Var iaf en mycket härlig dag, och det var skönt att ta ett riktigt break från pluggandet eftersom det nu är PLUGG med stora bokstäver som gäller fram tills tisdag och torsdag nästa vecka.

love<3 


Kanelbullens dag

Hoppas att ingen har missat denna underbara dag. Lättade verkligen upp våran skoldag iaf då vi efter alla föreläsningar (som slutade vid 17.00) gick och köpte med bullar från ett fik för att sedan orka plugga till klockan 20.00 då vi kände att nu får det vara nog! Haha. 

love<3 


RSS 2.0