Hallå där!

Kan ju säga att det var ett tag sedan sist :P Om ni inte redan har märkt det så kan jag meddela att jag är sämst på att blogga när jag är hemma i Sverige.. Ska försöka bättra mig!

I alla fall, vad har hänt på dessa två veckor då?! Jag har målat en hel del, börjar snart bli klart :) Fick ju hjälp av Johanna en dag vilket var kanonbra. Jag har varit med pappas snickare en dag och fått en jobbdag på dagis som resulterade i kräksjukan. Fy fasiken vad jag spydde! Dessutom så missade jag utgång med tjejerna vilket var tråkigt.. Jag var på småttingarnas fotbollsmatch som var en riktig upplevelse. Matchen blev avblåst eftersom föräldrarna hejade "för mycket" på spelarna.. Vi har haft en grillkväll, riktigt gott med lite grillat och vin. Dessutom var det ju jag som gjorde premiär på systemet ;) Det har varit en dag i Örebro och lite firande med Julia och Ellinor. Var i Mariestad och skrev in mig på arbetsförmedligen (ifall att jag inte kommer in på skolan) och så skulle jag gå en kurs om alkohol men den blev inställd p.g.a. att föreläsarna satt fast i Polen eller poolen som jag läste och inte fattade ett dugg. Tur att man har Ida som kan förklara för mig!

Just det ja!, kanske det viktigaste av allt. Jag har köpt en bil. Gud vad skönt!! Nu kan jag åka vart jag vill igen och känna mig fri :)

love<3




Man är bara så arbetslös som man tillåter sig att vara..

Denna veckan innehöll allt från vedklyvning till jobb på dagis. En dag som snickare och en helmysig dag med Evve som avslutades med lite inflyttningsmys. Träffade Emma som var hemma från sthlm och tog mig äntligen bort till familjen Johansson och hängde vid deras köksbord där jag i vanliga fall är stammis! Har även letat bil men inte gjort några större framsteg än.. Gjorde nyss ett försök att ladda upp bilderna rån resan på facebook men det gick inget vidare eftersom facebook vägrade att samarbeta med mig så jag gav upp. Det här med datorer är ju inte min starka sida!

Ikväll blir det firande av bror och jag får träffa släkten som jag inte har träffat än :)

love<3 


Remember me..

Påsken fick ett bra avslut i biosalongen. Ida och Johanna var på topp men filmen bytte vändning när endast fem minuter återstod. Inget lyckligt slut där inte!..

love<3


Drinkkväll!

Först en heldag med Terra hos Belinda och hennes supergoa lilla tös och sedan i bar det av i en himla fart in till Ida för en massa drinkar! Inte helt fel med en egen bartender dessutom :)

Fick också se Maliin en kort sväng eftersom hon satt bakom ratten. Den tösen vill jag se mer av!

Glad Påsk! :)

love<3

Det regnade idag och det finns en mening med det..

Förlåt Malin men läste precis ditt inlägg och förstod meningen! Hallå den är ju glasklar, om man då bortser från att det är en låttext :) Idag regnar det för fullt utanför fönstret precis som i Boston. Dock blir det väl inga översväningar i källarna här men ändå. Ser ni likheten? Det är ju nästan som att jag är kvar ;)

love<3

RSS 2.0