Midsommarhelg + lite till :)

I onsdags gick Ida och jag på stan lite innan vi åkte hem till Johanna. Där skulle Ida alldeles själv laga mat till tjejerna samt Johannas päron som kom på besök. Ida skötte sig galant medan jag och Johanna satt med varsitt vinglas i kvällssolen, åh så härligt! När päronen åkt satte sig vi fyra uppe på taket med filtar och hade det gött :)

Solen sken när jag steg upp på torsdagen så spenderade lite tid i solen innan jag började jobba vid 12. Hade fullt upp den dagen när alla midsommargäster skulle checkas in.. Vet inte om det slet på min röst för när jag kom hem strax efter tio så var min röst helt borta, inte kul!

Midsommarafton började med jobb, men hade ovanligt mycket tur för Kitty och jag fick klä stången med midsommarglada gäster vilket var skoj - synd bara att vi inte hade bikini på oss så varmt som det var! Själva dansen hann jag dock inte se något av, då var det fullt upp. Avslutade jobbdagen med jordgubbstårta innan jag snabbt åkte hem och duschade för att sedan åka vidare mot Evelina och midsommarfirande. Hade jätteroligt med Evve, hennes familj och hennes familjs vänner - det var god mat, tårta, alkohol, skratt, lek med barnen, en dränkt hund, en popcorn-maker, pruttdiskussioner och mycket mer :)

Evve och jag vaknade av att lilla Rakel kommer in i rummet med orden "nu ska vi bada", hon hade väckt sin pappa som satt sig i bilen (troligtvis väldigt onykter) och kört hem till Evve för att vi allihopa skulle bada. Så vi, dom och familjen drog till sjön och badade, superhärligt! Vid fyra började jag jobba och när jag slutade tryckte jag gasen i botten och åkte till Ida där flickorna förfestade för fullt. Sedan styrde vi kosan mot Olstorp och dansade järnet till Scotts. Dock fick jag vara nykter men hade mycket kul ändå :)

Att vara nykter har ju även det sina fördelar, det är inte alls så jobbigt att börja jobba dagen efter ;) Efter jobbet åkte jag hem, käkade och vilade en halvtimme innan Kitty kom och hämtade mig och vi åkte tillbaka till Wassbacken där vi käkade glass och badade fötterna i kanalen. När Sandra slutat jobba spelade vi en omgång minigolf där Kitty bara siktade på mig och Sandra fuskade(?) sig igenom banorna men trots det tog jag hem segern ;)

Måndagen hade jag planerat stek men eftersom himlen inte tänkte detsamma så började Ida och förmiddagen på fiket. Då kom solen och jag höll på att stekas så vi förflyttade oss till Åsen där vi badade och solade lite :) När småttingarna hade fotboll på kvällen så hade jag och mor lite morochdottertid, vet inte när vi hade det sist?! Iaf så spelade vi minigolf i Töreboda på världens sämsta banor! Tur att vi fick spela gratis säger jag bara.. Sen tog vi en promenix innan det var dags att hämta fotbollsnördarna. Nu ska jag också nörda lite, dvs gå och kolla på fotbollen på tv:en :)

Tjingeling!

love<3


19.04

Haha, kalabalik - just de så ska det vara! Ibland är svenskan superkass, tur att man har Terra! :)

Spenderade dagen på pappas kusins tak där jag kastade ner tegelpannor. Efter ett tag insåg jag att det är deppigt värre att solen vandrat vidare och gjort plats för mörka moln. Än har det inte regnat så mycket men det är väl bara en tidsfråga..?

love<3

Sol&jobb&vänner&20år&Olstorp

Min tanke var verkligen att blogga denna veckan men istället fick jag så fullt upp att jag faktiskt inte närmat mig en dator sedan sist (om man bortser från datorn på jobbet).

I alla fall, tisdagen var jag med pappa och Levin och hjälpte dem med att sätta in inredning i ett stall som de byggt. Kom hem och åkte nästan direkt till Terra där hon, jag och Ida planerade lite inför helgen :)

Onsdag upp tidigt och isolera samt lägga golvvärme och göra klart inför golvet som ska på. Vid fyra rusade jag in i duschen och åkte sedan mot Skövde och min söta Evelina för mys, god mat och massa prat och skratt :)

Vi pratade tills jag slocknade (det påminde om Kalifornienresan så Emma hade skrattat!) och vaknade av klockan. På med bikini och packa picknickmaten för en tidig picknick i parken där de blivande studenterna hade brännbollsturnering. Var så härligt att njuta lite av solen men det fick avbrytas lite för tidigt för jag var tvungen att åka och jobba. Väl på Wassbacken checkade vi in typ en miljon gäster kändes det som! Kom hem strax efter sju och åkte vidare mot Terra för at fixa det sista med henne och Ida.

Fredagen började med student för bror och Marie. Hann dock bara vara med på utspringet innan jag började jobba. Var en rätt händelserik dag med en kund som druckit lite för mycket (dock inte hos oss) och som ställde till med lite kabalalik (heter det så?!). Kom hem på kvällen lagom tills de sista gästerna typ skulle åka.

Upp och hoppa på lördagen för Ida, jag och Terra åkte och överraskade Johanna som fyllde 20år och tog med henne till Systemet. Hon blev väldigt glad och överraskad! Jobbade 12-18, åkte hem och fixade mig snabbt innan vi åkte tillbaka till Johanna som hade fest för grannar och vänner. Kvällen avslutades på Olstorp med massa dans, sång, alkohol, vänner och okänt folk. En jätterolig kväll helt enkelt! :D

Söndagen hade jag och Ida bestämt att det skulle stekas så steka gjorde vi. Tyvärr kan jag ju inte säga att den tog något. Är ju inte ens lite röd/rosa?! Blev en liten promenix med Markus och lite prat om gårdagen. Kvällsfika med faster och kusin, och nu sitter jag här och ska strax gå och sova... Har i alla fall varit enrolig vecka med toppenväder. Hoppas att det håller i sig!

love<3


RSS 2.0