Känner inte igen mig.

Har varit och kapat håret idag. Var medveten om att mycket skulle bort men shit vad kort det blev! Får väl hoppas att det växer ut om ett år eller så!

love<3

Malin!

Detta inlägger är till Malin. Det är ju faktiskt inte ok att jag läser hennes blogg utan att skriva något här till henne att läsa. Så jag gör ett försök!

Kom tillbaka till Jönköping för en stund sedan. Hade deltenta i matte och kemi på lördagsmorgonen och sedan åkte jag hem till mor och far. Sen kom Markus och vi åkte vidare mot himmelriket, även kallat Johannas lägenhet ;) Vi käkade tacos, pratade och hade skoj. Dom andra skulle ut men jag åkte hem och sov.

Vaknade och lagade lasange. Måste passa på när man är hemma, är ju inte lätt att vara fattig student. Haha. Åkte sedan mot Wassbacken. Sista helgen det är öppet för säsongen så vi plockade mest undan och fixade. Tog sedan med mig hela kakdisken hem, eller kakdisken fick stanna kvar men inte kakorna. Gissa om alla gillade mig när jag kom hem. Sedan åkte jag mot Jönköping och nu sitter jag här. Ska sova nu för har en lång dag med föreläsningar imorgon. 

Hej hej! 

RSS 2.0