Ida & Jon!

STORT GRATTIS
till mina älskade småsyskon som idag fyller fjortisar! :D
Jag hoppas att ni får en underbar dag :)

Älskar er! <3


Män som hatar kvinnor.

Nästan hela lördagen spenderades hos Malin med Emma, Sandra och Sara där vi såg melodifestivalen, OS och till sist män som hatar kvinnor. Eftersom jag inte hade läst boken behövde jag inte bli besviken så jag tyckte filmen var jättebra. Nu blir det till att läsa boken! Det blev även ett besök på Macy´s, Marshalls och Cheesecake. Mycket soft men skoj dag! :)

love<3


26 Februari 2010

Efter jobbet igår kom Malin och hämtade upp mig och så åkte vi till Emma och Sandra. Meningen var att vi skulle ut och äta på en grekisk restaurang men så visade det sig vara curling på tv:en så vi var ju bara tvungen att se Sverige ta hem guldet! Såklart var restaurangen stängd när vi kom dit så vi hamnade istället på Bertucci´s. Sedan blev det en tur runt på Bostons gator innan vi begav oss hem mot sängen..

love<3 

När au pairen åker bort..

Tror inte att jag har sagt detta men när jag åker till Kalifornien så kommer tre (fattar ni- TRE) personer ta över mitt jobb! Min hostmums mor kommer från Chicago för att bo och serva familjen hela tiden. Sedan kommer städerskan, Emiliani, komma flera gånger under dessa tio dagar och dessutom kommer en kvinna som ska laga all mat. Och min hostmum är hemmafru! 

Dessutom fick jag precis veta att hon som ska laga all mat även kommer till helgen för att provlaga. Jag har min lediga helg då så att jag kommer ju inte att laga någon mat och då behövde min hostmum lite extra hjälp.

Så visst måste jag göra en hel del jobb!? 

love<3  


6 månader!

Halva tiden har gått. Helt galet!

Vet inte vart jag ska börja?! Starbuckskvällen igår var grymt efterlängtad. Träffa alla brudarna igen, snacka och bara vara. På ett sätt så känns det som att de flickorna är lika mycket min familj, så som min värdfamilj är. Himlans tur att man har dem! 

Det har regnat sedan vi klev ut från Starbucks igår och skulle tro att det fortfarande öser ner nu ett dygn senare. Det är konstigt att de inte varnar för risken att drunkna..?! 

Höll på att smälla av efter att syster skickade en bild på hur det ser ut hemma. SÅ SJUKT MYCKET SNÖ! 

Fick även ett kort från brudarna i Sverige idag, Tack! Så söta ni är som tänkte på mig under eran härliga helg borta från vardagen <3

Det var nog allt för tillfället!

love<3
  


Back in Boston!

Efter 1,5 vecka sitter jag nu här igen. Tiden i Vermont gick fort. Blev dock inte lika mycket skidåkning som jag hade trott och hoppats på, men lite blev det ändå och fy fasen vad skoj det är! Hade också en grymt rolig dag med mumintrollet, då vi bl.a. besökte Ben & Jerry fabriken!!

Är ju som sagt kass på att ta kort men här kommer ett litet smakprov på vad veckan bjöd på;

Längdskidåkning utanför huset..

Krista och mitt besök på glassfabriken :)

Där de hade en kanonbra spegel ifall att man skulle känna sig lite tjock efter all glass..

Det fanns även en glasskyrkogård för de smaker som utgått ur sortimentet!

Tro det eller ej men jag ville faktiskt se Avatar, och då i 3D så klart! Krista passade grymt bra i brillorna..

Lite skidåkning blev det ju :)

Fia som är grymt duktig på att åka skidor. Eller "skida" som de säger!

Nu laddar vi för resan i mars!

love<3


Sorry för dålig bloggning..

.. och sämre kommer det bli. Gårdagen bestod av gymmet, grymt härligt samtal med Johanna och en update med familjen. Kvällen igår spenderades med underbara vänner, lite käk och sedan ett biobesök. Idag åker jag med värdfamiljen till huset i Vermont. Barnen har lov och vi kommer att befinna oss där i ca. 1,5 vecka. Hoppas på mycket skidor. Nepp, nu måste jag ner och jobba..

Får se om det kan bli en uppdatering från biblioteket..

Ha det bra alla underbara människor, vi hörs om ett tag!!

love<3

Snöstormen, fortsättningen..

Oki, nu är klockan sisådär nio på kvällen och tro det eller ej, men det har faktiskt snöat!! Typ EN centimeter! Men nu har det slutat. Oj oj vilken snöstorm...

Men det måste storma på något annat ställe för min värpappas flyg till Pennsylvania och mina kära vänners flyg till Kalifornien blev inställt. Usch och fy, stackars dem!

love<3

Snöstorm..?

Ringde klockan sex imorse och sa att skolorna skulle stängas p.g.a. snöstormen som väntas. Vaknar upp och ser inte en snöflinga. Åker till Lovisa en sväng och möter, tror det var, FYRA plogbilar. Hallå det har ju inte börjat snöa än?!

Mycket snö eller vad säger ni?


love<3

Starbucksrap!

Som vanligt sitter vi ett tiotal svenskar på Starbucks när plötsligt en ung amerikansk kille kommer fram. Han frågar vilka vi är, vad vi pratar för språk och säger att han har sett oss här förut.. Han berättar att han brukar rappa, kör på bara säger vi. Så helt från ingenstans börjar han rappa om oss svenskar som sitter på Starbucks. Gissa om vi garvade!

Kort därefter kommer en annan kille med blont hår fram och "tittar" på oss. Han säger (på engelska) att han är 100% svensk. Jaha?!, sedan berättar han att han jobbar på bion så kanske kan vi fjäska oss in gratis där någon gång!

love<3 


Superbowl

Scrapade med Lovisa, Ida och Sara idag. Efter lite pyssel for vi till Idas hus där vi slängde vi ihop en supersmaskig lasagne som vi njöt av, innan jag begav mig hem för att jobba.. 

Sara fixade salladen.

Lovisa och jag i full färd med lasagnen!

Mums, vad smarrigt!

Efter jobbet for jag till Malin där Superbowl gällde. Fann tjejerna i soffan, bordet dukat med minipizzor, kyckling, chips och dipp - självklart typiskt amerikanskt! Fick snabbt en genomgång från Malin om reglerna och hur det går till. De hade nämligen fått kika lite på nätet för att vi skulle förstå spelet, haha! Men det slutade bra, "vårat lag" The Saints, vann och på slutet hade vi stenkoll på reglerna och spelet!

För er som inte vet så är detta typ amerikanarnas höjdpunkt på hela året. Vilket verkligen märktes då jag åkte till Malin när spelet redan var igång. Det var helt dött på vägarna. Inte en människa var ute! Alla satt inne för att se finalmatchen i amerikansk fotboll mellan New Orleans Saints och Indianapolis Colts. Sedan får man ju inte glömma att kolla på reklamfilmerna eftersom företagen spenderar sjukt mycket pengar på att få med sin reklam i just dessa pauser. Vi konstaterade att majoriteten av reklamerna handlade om öl!  


Emma och Malin - taggade!

Yes!, vi vann!!

love<3


Pannkakslunch!

Mums, det var verkligen grymt gott. Vi köpte en salig blandning av olika pannkakor och sedan var det bara att äta tills man inte fick ner mer!

Malin utanför IHOP, International house of pancakes..

Malin och Patrizia

Sandra och jag. Emma satt bredvid men hon lyckades inte fastna på kort..?

Jag och Malin hittade dessutom Starbucks med drive thru!
(Bilden var väl dock inte den bästa men ni ser kanske ändå)

Efter alla pannkakor och en liten shoppingrunda begav vi oss vidare mot au pair-mötet och hamnade efter en bil med denna snygga reg-skylt. Typiskt amerikanskt, eller?!

Mötet var väl inte det roligaste (en föreläsning om hur man ska prata med sina värdbarn..) och sedan åkte vi och käkade innan vi begav oss hemåt rätt tidigt. I alla fall jag var rätt trött efter att ha varit uppe och jobbat på morgonen..

love<3


Dear John.

Precis hemkommen efter bion, klockan visar sent så blir sängen för imorgon väntas jobb. Men endas en liten sväng på förmiddagen. 

Dagen var för övrigt ganska omtumlande under en kort period då jag trodde att både min lilla misse och stora lillebror inte riktigt var som de skulle. Kände då att jag var alldeles för långt bort. Men allt är bra, som tur är!! 

Nu ska jag följa Idas råd <3

love<3 


Omtumlande dag

Efter en timmas jobb väntade frukost med nygräddade scones hos Lovisa och sedan stod scrapbooking på schemat. Kommer dit och hittar Emma där, en jättesnäll och glad tjej som är här och med i vårat "svenska gäng". Får veta att hon blivit utslängd från sin familj, efter att hon berättat att hon nog inte orkar att vara kvar hela året. Shit, då kryper familjens "rätta sida" fram. Detta var verkligen inget hon hade förväntat sig. Så medans vi satt där så bokade hon sin biljett (eftersom hon blir avstängd från C.C. så får hon inte vara kvar i landet..) och halv nio ikväll satte hon sig på planet hem mot Sverige.

Hur ska man göra liksom...?

Sedan blev det hem och jobba för att sedan åka mot Emma (nu den andra Emma) för något betydligt muntrare. Nämligen boka flyget till och från Kalifornien. Hur nu detta kan vara muntrare när man bara kände sig fattig efter.. Men glassen som vi käka till var i alla fall mums och grey´s var som vanligt lite småskoj!

Nattinatt,

love<3


Dagens svensk!

Så sant som det är sagt (skrivet!?). Igår kammade jag och Emma hem titeln som "dagens svensk", vilket innebar att vi parkerade längst bort från ingången till Starbucks. Känns skönt, nu vet vi att vi inte har blivit allt för "amerikaniserade". Haha!

Idag har vi även varit en sväng på gymmet. Nu är jag off två timmar så händer väl inte allt för mycket. Sedan jobb till halv 11 ikväll. Imorgon blir det scrapbooking med Lovisa :) och kvällen spenderas hos Emma med glass, grey´s och så ska vi förhoppningsvis boka flyget till CA :)

love<3


Snowtubing - bilderna..





love<3


Snowtubing!

Är precis hemkommen efter snowtubing med Emma, Lovisa och X antal andra au pairer. Det var skojsigt och vi hade sånt himla flyt också!, efter ett litet tag hade vi backen helt för oss själva då de andra au pairerna som inte är lika "tåliga mot kylan" som oss svenskar gett upp och satt sig i värmestugan... Så det var bara att ge sig upp, åka ner, och upp igen - ingen kö alls, perfekt!

-Bilder kommer imorgon, nu väntar sängen.

love<3

RSS 2.0